fbpx

UX Designer

Haussa luova ja taiteellinen UX Designer Cloudamiten joukkueeseen.

Odotamme

  • Visuaalista silmää
  • Luovaa ajattelua
  • kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta, sekä palvelumuotoilusta

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, avoimen yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Huolehdimme yhdessä, että pääset tekemään juuri sinulle sopivia projekteja oikeaan hintaan. Tuemme sinua urallasi haluamaasi suuntaan. Meillä et ole resurssi, vaan yksi cloudamitelaisista.

Palkka

Olemme mutkaton organisaatio ja palkkamme on alan kärkeä. Tiedätkö oman tuntihintasi? Voit kokeilla tällä laskurilla, paljonko palkkasi suunnilleen olisi Cloudamitella.

Tyypilliset Cloudamiten laskutushinnat ovat:

  • Senior 85 €/h
  • Specialist 65 €/h
  • Junior 45 €/h

Jos projektien väliin jää taukoa, maksamme sinulle peruspalkkaa. Olemme porukalla miettineet reilun mallin, jossa peruspalkassa on useampi porras ennen minimipalkkaa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä , niin Jani ja Katariina ovat yhteydessä sinuun.

Lue myös nämä:

-
Cloudamiten tavoitteena on olla kokeneelle ohjelmistokehittäjälle paras mahdollinen työpaikka. Työn mielekkyydessä on olennaista kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä tähän pyritään monin tavoin palkkamallin muokkaamisesta toimiston pöytäjärjestykseen ja tuntikirjausjärjestelmästä paikkariippumattomaan työhön.
-
Näinhän me haluaisimme ajatella. Että juuri meidän firmassamme yrityskulttuuri on parempi kun muualla. Ruoho on juuri täällä vihreämpää, kalja kylmempää ja devaajien fedorat tahrattomimpia.
-
As an ethical software company Cloudamite will write you any software that is not against laws and good manners. Yeah, Right.