fbpx

Energia

Energia-alan tulevaisuus on uusia sosiaalisia sopimuksia, fysiikkaa ja teknisiä ratkaisuja. Ymmärrämme näitä kaikkia ja tiedämme, kuinka ne kietoutuvat toisiinsa – ja millaisilla ohjelmistoratkaisuilla tulevaisuutta rakennetaan. Meillä on pitkä kokemus energia-alan asiakas- ja mittaustietojärjestelmistä, tietoliikennetarpeista ja sopimusprosesseista.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä artikkelit.

-
Log4j-haavoittuvuudesta selvittiin pienin vaurioin, sillä pahemminkin olisi voinut käydä; Entä jos haavoittuvuus olisikin koskenut vain jonkin palveluntarjoajan suljettua koodia, ja tätä ei oltaisi raportoitu? Pahimmassa tapauksessa tiedot olisivatkin esim. vuotaneet AWS:stä tai Azuresta, mutta kukaan ei tietäisi mistä tämä johtuu.
-
Suomessa sähkömarkkinoiden toiminta on järjestetty tavalla, jossa sähkönmyyjien ja sähköä kuluttajille kuljettavat jakeluverkkoyhtiöt tarvitsevat melko paljon keskinäistä tietoliikennettä. Tapa, jolla tietoliikenne on järjestetty, laitetaan helmikuussa 2022 uuteen kuosiin. Sähköä ostava tai esim. aurinkopaneelistaan sähköä verkkoon myyvä loppuasiakas ei muutosta kuitenkaan juuri huomaa.