fbpx

Avoin hakemus

Eikö mikään ilmoitetusta paikoista ihan osunut, mutta Cloudamite työnantajana kiinnostaa?

Otamme Cloudamiten joukkueeseen osaavia devaajia junioreista senioreihin myös avoimen haun kautta. Huolehdimme yhdessä, että pääset tekemään juuri sinulle sopivia projekteja oikeaan hintaan. Tuemme sinua urallasi haluamaasi suuntaan. Meillä et ole resurssi, vaan yksi cloudamitelaisista.

Palkka

Olemme mutkaton organisaatio ja palkkamme on alan kärkeä. Tiedätkö oman tuntihintasi? Voit kokeilla tällä laskurilla, millainen palkkatasosi Cloudamitella suurin piirtein olisi.

Tyypilliset Cloudamiten laskutushinnat ovat:

  • Senior 85 €/h
  • Specialist 65 €/h
  • Junior 45 €/h

Jos projektien väliin jää taukoa, maksamme sinulle peruspalkkaa. Olemme porukalla miettineet reilun mallin, jossa peruspalkassa on useampi porras ennen minimipalkkaa.

Innostuitko?

Jos kiinnostuit, kerro meille lisää osaamisestasi ja toiveistasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai nykäise hihasta ketä tahansa cloudamitelaista, niin jutellaan lisää.

Lue myös nämä:

-
Työnhaku uran alussa on vaikeaa - tästä vinkit CV:n päivittämiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Myös konsultointi on hyvä väylä aloittaa ura ohjelmistokehittäjänä. Juniori, näin työllistyt!
-
Cloudamiten tavoitteena on olla kokeneelle ohjelmistokehittäjälle paras mahdollinen työpaikka. Työn mielekkyydessä on olennaista kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä tähän pyritään monin tavoin palkkamallin muokkaamisesta toimiston pöytäjärjestykseen ja tuntikirjausjärjestelmästä paikkariippumattomaan työhön.
-
Näinhän me haluaisimme ajatella. Että juuri meidän firmassamme yrityskulttuuri on parempi kun muualla. Ruoho on juuri täällä vihreämpää, kalja kylmempää ja devaajien fedorat tahrattomimpia.