fbpx
-

Cloudamite laskeutuu Helsinkiin

Alkuvuodesta 2024 otimme ensimmäiset askeleet kohti Helsinkiä ja nyt olemme siinä pisteessä, että toimitilojen etsintä on alkanut ja ensimmäiset rekrytoinnit käynnissä.

Mikko UusimaaMikko Uusimaa aloitti toukokuun alussa Helsingin toimintojen vetäjänä. Mikolla on yli 20 vuoden kokemus softa-alalta niin konsultoinnista kuin isommistakin suomalaisista yrityksistä. Ennen Cloudamitelle siirtymistä Mikko työskenteli OP Ryhmässä digitaalisten palvelun kehittämisen parissa.

“Maanläheinen meininki ja firman arvot ovat linjassa oman ajatusmaailman kanssa, ja sen myötä oli helppo lähteä mukaan rakentamaan Cloudamiten kasvua pääkaupunkiseudulla.

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla työskentelee Mikon lisäksi yksi ohjelmistokehittäjä finanssialan asiakkuudessa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, valmis hyppäämään mukaan tai kaipaat osaavia tekijöitä, Mikon tavoittaa sähköpostilla tai LinkedInin kautta. Helsingissä aloittavat henkilöt pääsevät mukaan toimistomme suunnitteluun, jotta toimistosta saadaan cloudamitelaisille mieluisa tila, johon on helppo tulla viihtymään ja tapaamaan kollegoita.

Kasvua pääkaupunkiseudulta

Etsimme uusia cloudamitelaisia jatkuvasti ja asiakkaillamme on kysyntää meidän osaajillemme. Vaikka tällä hetkellä suurin osa cloudamitelaisista on ohjelmistokehittäjiä, olemme avoimia sen suhteen, millaisella taustalla meille voisi työllistyä. Samoin haluamme jatkossakin tukea junioreiden kehittymistä ja pääsyä työelämään oikeiden asiakasprojektien kautta.

Rekrytoinnissa meille tärkeää on osaamisen lisäksi yhteiset arvot, rehtiys ja reiluus, sekä avoin viestintä. Lisää arvojen toteutumisesta voit lukea henkilöstökyselyn tuloksista – olemme ylpeitä Future Workplaces -sertifikaatista, joka kertoo, että teemme yhdessä meille jokaiselle mahdollisimman hyvää työelämää.

Aurinkoinen tulevaisuus

Näillä askelmerkeillä suuntaamme kohti alkavaa kesää ja loppuvuotta. Vaikka Suomen sääennusteet eivät aina olisikaan samaa mieltä, niin tällä hetkellä firman kasvun ja asiakkuuksien osalta tulevaisuus näyttää aurinkoiselta. Mikäli teidän yrityksessänne on tarpeita osaaville ohjelmistokehittäjille, kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia tapaaminen meidän kanssamme.

Toivomme kuulevamme ja näkevämme mahdollisimman monia tulevia cloudamitelaisia jo alkukesän aikana; vaikka tahti yrityksissä perinteisesti hidastuu kesäkuukausien aikana, nyt ehtii vielä hyvin avaamaan pelin meidän ja asiakkaidemme suuntaan. Tällä hetkellä toimintamme painottuu Ouluun ja pääkaupunkiseudulle, mutta etätyökäytännöt toimivat alalla edelleen loistavasti, joten yhteydenotot muualtakin Suomesta ovat tervetulleita.