fbpx
-

Terveisiä tulevaisuudesta!

Cloudamitella on alusta asti haluttu tehdä parasta mahdollista työelämää erityisesti kokeneelle ohjelmistokehittäjälle. Tähän kevääseen asti olemme pyrkineet tätä tavoitetta kohti mutulla ja herkällä korvalla toiveita kuunnellen, mutta nyt otimme kumppaniksemme työntekijäymmärryksen kehittämiseksi Siqni-henkilöstökyselyn. Kyselyssä vastaaja valitsee itselleen tärkeät asiat ja arvioi niiden toteutumista meidän arjessamme.

Tulosten saapuessa ensimmäinen juhlan paikka oli vastausprosentti: jokainen cloudamitelainen oli kertonut näkemyksensä kyselyn kautta!

Arvot toteutuvat arjessa


Henkilöstökyselyn tulokset ilahduttivat, sillä kaikki tärkeimmiksi äänestämämme asiat toteutuvat meillä hyvin. Ihan erityisen korkeat arviot vastaajilta saivat
ammattitaitoiset kollegat, oikeudenmukainen palkka ja luontoisedut, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta, avoin tiedonkulku työhön ja organisaatioon liittyvissä asioissa ja työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu. Näissä meille tärkeissä asioissa keskimääräinen arviomme toteutumisesta oli vähintään 95 %. 

Tärkeimmiksi nostimme asioita, joihin olemmekin halunneet panostaa. Palkkamallimme on sama jokaiselle työntekijälle juniorista senioriin ja sai tasaisesti kiitosta kaikilta. Myös ammattitaitoiset kollegat ovat vahvuutemme, arvio 98/100 kertoo arvostuksestamme toisiamme kohtaan. Aiemmin mainittujen asioiden lisäksi myös mielekkäät työtehtävät ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön nousivat listallamme tärkeiksi asioiksi ja näitä pyrimme tukemaan mm. uraohjauksen avulla. Haluamme panostaa sopivan projektin löytämiseen, jotta aamuisin on kiva herätä töihin.

Henkilöstökyselyssä selvitettiin myös eNPS, nettosuositteluindeksi. Se kertoo, kuinka innokkaasti cloudamitelaiset suosittelevat työpaikkaansa läheisilleen. Tulos voi olla välillä -100 – 100, ja yleisesti ajatellaan, että 20 on hyvä tulos. Meillä eNPS on huikeat 94. Vaikka luku on erittäin korkea, tämä ei yllättänyt, sillä suurin osa cloudamitelaisista on tullut taloon kaverin kautta.

Cloudamitelle Future Workplaces -sertifikaatti


Tulosten perusteella Cloudamitelle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti osoitukseksi siitä, että teemme yhdessä meille jokaiselle mahdollisimman hyvää työelämää. Loistavista tuloksista huolimatta emme jää lepäämään laakereillamme, vaan kehitymme entisestään aiempi hyvä huomioiden, kyselyn kautta nousseita havaintoja hyödyntäen. Tulevaisuuden työpaikalla on hyvä olla,
olisitko sinä seuraava cloudamitelainen?

 

Future Workplaces 2024 -sertikaatin logo, Cloudamitelle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti