fbpx
-

Maalisuoralta Cloudamiten All Stars -tiimiin

Elämä on täynnä kilpailua ja päätöksiä, varsinkin opintojen loppupuolella, mutta onnistuminen (ja sen juhliminen) on helpompaa joukkueessa. Oamkin ja BusinessOulun järjestämässä ICT-alan Maalisuora-tapahtumassa pääset tutustumaan Cloudamiteen työnantajana. Meidän mielestämme maalisuorallakaan ei tarvitse olla yksin, meillä kokenut All Stars -tiimi on juniorien tukena.

 

1. Lähtölaukaus unelmatyöhön

Parhaimmillaan Maalisuora on lähtölaukaus kohti unelmatyötäsi. Tule tapahtumapäivänä jututtamaan Jania ja Katariinaa ja tutustumaan siihen, mitä harjoittelu ja työskentely Cloudamitella on. Halutessasi voit myös tarttua meitä hihasta joko IRL tai virtuaalisesti myöhemminkin, meillä on aina pukkareissa tilaa uusille tyypeille – myös kirjaimellisesti, sillä toimistollamme on reilunkokoinen saunaosasto.

 

2. Sprinttaa suoraan käytännön kokemukseen

Työelämään siirtyminen vaatii usein harjoitusta. Opintoihin kuuluva harjoittelu tai yritysprojekti on hyvä tapa kehittää osaamistaan vastaamaan työelämän tarpeita. Alkukevät on meidän näkökulmasta hyvä aika opintoihin liittyvälle harjoittelulle. Harjoittelussa meillä tehdään ihan oikeita töitä sisäisessä projektissa erittäin osaavien seniorien ja pari askelta edempänä olevien junnujen tukemana. Otamme harjoitteluun tyyppejä, joihin uskomme ja joiden tukemiseen sitoudumme.

 

Track recordimme puhuu puolestaan: kaikki Cloudamiten kolme harjoittelijaa ovat meillä tällä hetkellä töissä, kaikille heille tämä on ensimmäinen oman alan työ.

 

3. Voittajaksi omalla tyylilläsi

Olemme kiinnostuneita sinusta kokonaisuutena, emme pelkästään ansioluettelostasi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ja kerro meille kuka olet, mistä olet kiinnostunut ja miksi ajattelet Cloudamiten olevan sinulle hyvä joukkue. Myös listaus tuntemistasi teknologioista ja mahdollinen haave uran suunnasta kiinnostaa! Hakemuksen muodolla ei ole väliä, mutta jos sinulla on esim. Githubissa omia projektejasi, kannattaa linkata se hakemukseesi.

Voit myös halutessasi tehdä haastetehtävämme, jonka löydät Cloudamite Academysta Githubista. Haastetehtävä ei kuitenkaan ole edellytys hakemiselle. Kuten aiemmassa blogipostauksessa kerroimme, usein tällaisten esitehtävien tai teknisten haastattelukysymysten ajatuksena on saada sinut ajattelemaan ääneen, jotta kuulemme vähän, miten lähdet ratkaisemaan tehtävää. Aina siis lopputulos tai täsmälleen oikea vastaus ei ole vaatimus, vaan tavoitteena voi olla myös keskustelun avaaminen. Keskustelu on siis nyt avattu, olemme valmiita kuulemaan tarinasi.

 

4. Maalilinja – unelmatyösi odottaa

Maalilinjalla huomaat, että kyse ei ole vain ohitettavasta viivasta kilparadassa tai todistuksesta kansiossa, vaan urasi alusta. Hae meille, hyppää maalilinjan yli ja jatka suoraan kohti omannäköistäsi uraa.

Maalisuoralla Cloudamite on tukenasi - myös voittamassa ristinollaa