fbpx

Senior Software Engineer (Web)

Haemme kokenutta, can do -asenteella varustettua full stack -kehittäjää Cloudamiten joukkueeseen. Hallitset modernit laadukkaan ohjelmistokehityksen menetelmät ja työkalut ja kontribuoit sujuvasti niin front- kuin back end -toteutuksiin.

Toivomme sinulta löytyvän vankkaa osaamista seuraavista teknologioista:
  • Ainakin yhdestä modernista Javascript-pohjaisesta Web UI -tekniikasta (React, Angular, Vue, Aurelia)
  • HTML, CSS
  • C# / .NET
  • REST, RESTFUL
Eduksi luetaan kokemus pilvipalveluiden (Azure, AWS) toteutuksesta. Henkilönä toivomme sinun olevan aito tiimipelaaja, joka ei pelkää silloin tällöin poistua mukavuusalueeltaan oppiakseen uutta. Erinomaisen laadun tavoittelu on sinulle työssäsi luonnollista.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, avoimen yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Huolehdimme yhdessä, että pääset tekemään juuri sinulle sopivia projekteja oikeaan hintaan. Tuemme sinua urallasi haluamaasi suuntaan. Meillä et ole resurssi, vaan yksi cloudamitelaisista.

Palkka

Olemme mutkaton organisaatio ja palkkamme on alan kärkeä. Tiedätkö oman tuntihintasi? Voit kokeilla tällä laskurilla, paljonko palkkasi suunnilleen olisi Cloudamitella.

Tyypilliset Cloudamiten laskutushinnat ovat:

  • Senior 85 €/h
  • Specialist 65 €/h
  • Junior 45 €/h

Jos projektien väliin jää taukoa, maksamme sinulle peruspalkkaa. Olemme porukalla miettineet reilun mallin, jossa peruspalkassa on useampi porras ennen minimipalkkaa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä , niin Jani ja Katariina ovat yhteydessä sinuun.

Rekrylounas

Tarjoamme mielellämme lounaan ja kerromme lisää Cloudamitesta työnantajana. Voit varata sopivan päivän tästä.

Lue myös nämä:

-
Työnhaku uran alussa on vaikeaa - tästä vinkit CV:n päivittämiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Myös konsultointi on hyvä väylä aloittaa ura ohjelmistokehittäjänä. Juniori, näin työllistyt!
-
Cloudamiten tavoitteena on olla kokeneelle ohjelmistokehittäjälle paras mahdollinen työpaikka. Työn mielekkyydessä on olennaista kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä tähän pyritään monin tavoin palkkamallin muokkaamisesta toimiston pöytäjärjestykseen ja tuntikirjausjärjestelmästä paikkariippumattomaan työhön.
-
Näinhän me haluaisimme ajatella. Että juuri meidän firmassamme yrityskulttuuri on parempi kun muualla. Ruoho on juuri täällä vihreämpää, kalja kylmempää ja devaajien fedorat tahrattomimpia.