fbpx
-
Elämä on täynnä kilpailua ja päätöksiä, varsinkin opintojen loppupuolella, mutta onnistuminen on helpompaa joukkueessa. Maalisuoralla ei tarvitse olla yksin, Cloudamitella kokenut All Stars -tiimi on juniorien tukena.
-
Palvelunestohyökkäys (DDoS) tarkoittaa verkkohyökkäystä, jossa pyritään estämään verkkosivun käyttö kohdistamalla siihen niin paljon liikennettä, että palvelin ei pysty palvelemaan asiakkaitaan. Tyypillisesti hyökkääjällä on kaapatuista tietokoneista koostuvat botnet, jonka avulla tämä liikenne saadaan generoitua.
-
Happy Autumn from Cloudamite! We're doing great and have planned fun times for this autumn. Would you like to join us?
-
Article 15 EUCD (European Union Copyright Directive) on osa Euroopan unionin tekijänoikeusdirektiiviä, joka hyväksyttiin vuonna 2019 ja joka tuli voimaan jäsenmaissa vuoden 2021 kesäkuussa. Kyseinen artikla tunnetaan myös nimellä "linkkivero" ja se käsittelee uutissivustoja koskevia tekijänoikeuksia.
-
Cloudamite maksaa ensimmäiseltä sairauslomapäivältä palkkaa jatkossakin, olipa sairaana cloudamitelainen tai lapsensa. Sairaana levätään.
-
We were happy to have a young student for a week at Cloudamite on a work experience period. This is his view on work as a Pro SW Developer.
-
We’re happy you’re interested in Cloudamite. We’d like to get to know you better, too! Here's a small Pesti Career Day challenge for you.
-
Työnhaku uran alussa on vaikeaa - tästä vinkit CV:n päivittämiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Myös konsultointi on hyvä väylä aloittaa ura ohjelmistokehittäjänä. Juniori, näin työllistyt!
-
Saavutettavuusvaatimukset koskevat jatkossa myös yksityisiä verkkopalveluita. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?
-
On tilanteita, joissa kannattaa palkata nimenomaan junioritasoinen ohjelmistokehittäjä konsulttina. Milloin, miksi ja miten?
-
Miltä näyttää mobiilisovellusten kehittäminen vuonna 2023? Kentässä on tapahtunut lähivuosina paljon, ja jos olet aloittamassa uuden kehittämisen tai nykyisen sovelluksen uudistamisen, kannattaa lukaista tämä katsaus tavoista tehdä Googlen Play-kaupassa ja Applen AppStoressa julkaistavia sovelluksia.
-
Cloudamiten tavoitteena on olla kokeneelle ohjelmistokehittäjälle paras mahdollinen työpaikka. Työn mielekkyydessä on olennaista kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä tähän pyritään monin tavoin palkkamallin muokkaamisesta toimiston pöytäjärjestykseen ja tuntikirjausjärjestelmästä paikkariippumattomaan työhön.