fbpx
-
We were happy to have a young student for a week at Cloudamite on a work experience period. This is his view on work as a Pro SW Developer.
-
We’re happy you’re interested in Cloudamite. We’d like to get to know you better, too! Here's a small Pesti Career Day challenge for you.
-
Työnhaku uran alussa on vaikeaa - tästä vinkit CV:n päivittämiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Myös konsultointi on hyvä väylä aloittaa ura ohjelmistokehittäjänä. Juniori, näin työllistyt!
-
Saavutettavuusvaatimukset koskevat jatkossa myös yksityisiä verkkopalveluita. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?
-
On tilanteita, joissa kannattaa palkata nimenomaan junioritasoinen ohjelmistokehittäjä konsulttina. Milloin, miksi ja miten?
-
Miltä näyttää mobiilisovellusten kehittäminen vuonna 2023? Kentässä on tapahtunut lähivuosina paljon, ja jos olet aloittamassa uuden kehittämisen tai nykyisen sovelluksen uudistamisen, kannattaa lukaista tämä katsaus tavoista tehdä Googlen Play-kaupassa ja Applen AppStoressa julkaistavia sovelluksia.
-
Cloudamiten tavoitteena on olla kokeneelle ohjelmistokehittäjälle paras mahdollinen työpaikka. Työn mielekkyydessä on olennaista kokemus siitä, että voi vaikuttaa omaan työhönsä. Meillä tähän pyritään monin tavoin palkkamallin muokkaamisesta toimiston pöytäjärjestykseen ja tuntikirjausjärjestelmästä paikkariippumattomaan työhön.
-
WebKitin integraatiorajapinnat sisältävät mahdollisuuden kaikkien selaimeen tulevien pyyntöjen kuuntelun sekä ympäristön muokkauksen. Tässä on tietysti se riski, että pahantahtoinen sovelluskehittäjä voi kuunnella käyttäjän kirjoittamat salasanat ja tallentaa tietoa esimerkiksi käyttäjän lataamista sivuista.
-
Näinhän me haluaisimme ajatella. Että juuri meidän firmassamme yrityskulttuuri on parempi kun muualla. Ruoho on juuri täällä vihreämpää, kalja kylmempää ja devaajien fedorat tahrattomimpia.
-
Suomalaiset tunnetaan kovina kiroilijoina. Wikipedia listaa yli 50 suomen kielen kirosanaa. Oletko joskus etäpalaverissa törmännyt useampaan kuin pariin suosituimpaan? Etätyö on asennekysymys ja joskus sitä asennetta tarvitaan myös puuduttaviin teams-palavereihin.
-
As an ethical software company Cloudamite will write you any software that is not against laws and good manners. Yeah, Right.
-
SWIFT-järjestelmässä välitetään maksusanomia pankkien välillä. Maksusanomassa on tieto kuka maksaa, kenelle maksetaan, ja paljonko rahaa liikkuu. SWIFT on globaalisti käytetty maksuja välittävä tietoverkko.