Good To Know
-
Alkuvuodesta 2024 otimme ensimmäiset askeleet kohti Helsinkiä ja nyt olemme siinä pisteessä, että toimitilojen etsintä on alkanut ja ensimmäiset rekrytoinnit käynnissä.
-
Cloudamitella on alusta asti haluttu tehdä parasta mahdollista työelämää erityisesti kokeneelle ohjelmistokehittäjälle. Henkilöstökyselyn perusteella meille myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti osoitukseksi siitä, että teemme yhdessä meille jokaiselle mahdollisimman hyvää työelämää. Tulevaisuuden työpaikalla on hyvä olla, olisitko sinä seuraava cloudamitelainen?
-
Pestaudu konsultiksi! Mitä ne devaaja-konsultit ovat ja miksi sellaiseksi kannattaa hakeutua? Cloudamite kertoo!
-
You're staring at a bunch of unintelligible legacy code with enormous cyclomatic complexity, 5kLOC methods, no tests whatsoever, and now you need to make a change without completely breaking it. So, a massive refactoring is needed to make sense of the mess before even thinking about making the change. But how to do that safely without losing your sleep?
-
Elämä on täynnä kilpailua ja päätöksiä, varsinkin opintojen loppupuolella, mutta onnistuminen on helpompaa joukkueessa. Maalisuoralla ei tarvitse olla yksin, Cloudamitella kokenut All Stars -tiimi on juniorien tukena.
-
Palvelunestohyökkäys (DDoS) tarkoittaa verkkohyökkäystä, jossa pyritään estämään verkkosivun käyttö kohdistamalla siihen niin paljon liikennettä, että palvelin ei pysty palvelemaan asiakkaitaan. Tyypillisesti hyökkääjällä on kaapatuista tietokoneista koostuvat botnet, jonka avulla tämä liikenne saadaan generoitua.
-
Happy Autumn from Cloudamite! We're doing great and have planned fun times for this autumn. Would you like to join us?
-
Article 15 EUCD (European Union Copyright Directive) on osa Euroopan unionin tekijänoikeusdirektiiviä, joka hyväksyttiin vuonna 2019 ja joka tuli voimaan jäsenmaissa vuoden 2021 kesäkuussa. Kyseinen artikla tunnetaan myös nimellä "linkkivero" ja se käsittelee uutissivustoja koskevia tekijänoikeuksia.
-
Cloudamite maksaa ensimmäiseltä sairauslomapäivältä palkkaa jatkossakin, olipa sairaana cloudamitelainen tai lapsensa. Sairaana levätään.
-
We were happy to have a young student for a week at Cloudamite on a work experience period. This is his view on work as a Pro SW Developer.
-
We’re happy you’re interested in Cloudamite. We’d like to get to know you better, too! Here's a small Pesti Career Day challenge for you.
-
Työnhaku uran alussa on vaikeaa - tästä vinkit CV:n päivittämiseen sekä haastatteluun valmistautumiseen. Myös konsultointi on hyvä väylä aloittaa ura ohjelmistokehittäjänä. Juniori, näin työllistyt!